Ticket #680 (closed defect: fixed)

Opened 3 months ago

Last modified 10 days ago

"Crush earthworm" tport_getmsg; keyget not at FIRST_BYTE

Reported by: stefan Owned by: somebody
Priority: blocker Milestone: Windows
Component: ALL modules Version: 7.10
Keywords: Cc:

Description

from EW forum:

Recently I upgrade my earthworm to EW7.9 on windows 7. Since then earthworm get in crush after some days of regular functioning. Before to crush I have this warning:

ERROR: tport_copyfrom; keyget not at FIRST_BYTE, Region 1000

ERROR: tport_getmsg; keyget not at FIRST_BYTE, Region 1000

ERROR: tport_getmsg; keyget not at FIRST_BYTE, Region 1000

ERROR: tport_putmsg; keyold not at FIRST_BYTE, Region 1000

ERROR: tport_putmsg; keyold not at FIRST_BYTE, Region 1000

ERROR: tport_putmsg; keyold not at FIRST_BYTE, Region 1000

After this, the software freeze and module waveserverv  dies with naqs2ew, pickew, diskmgr, binder, slink2ew, heli_ew.

Somebody have some ideas to solve this problem? (I attached the screen capture of ew).

Thanks

and a 2nd user:

As Andrea wrote some months ago,

We decide to upgrade our Earthworm System to Version V.9, 64 bits (Stock distribution, not compiled) on Windows 7 (a machine with 8 cores)

We observe a similar behavior.

After some days working well, the system freezes,

In the main window appears the following message:  tport_getmsg; keyget not at FIRST_BYTE, Region 1000

When we click this window, the system closes.

We check the logs and there is no record about this error.

Do you have some idea, about it?

Best Regards.

Jonatan ARREOLA

Change History

comment:1 Changed 10 days ago by stefan

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Primarily fixed by Larry Baker

Note: See TracTickets for help on using tickets.